2021-08-20 08:22:58• hírek • Szatmár.ro

Már csak néhány napig lehet regisztrálni az idei Véndiáktalálkozóra

A rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat követelnek – tartja a mondás, s az idei Véndiáktalálkozót is e gondolat menték szervezik meg. A koronavírus-járvány miatt az augusztus 28-ra tervezett esemény egynapos lesz, a résztvevők számát pedig 500 személyre korlátozták.

A Szatmárnémeti Véndiákszövetség épp ezért ismételten arra hívja fel az érdeklődők figyelmét, hogy a https://forms.gle/2FdPhNEVEoLQxNQR7 linken elérhető formanyomtatvány kitöltésével mielőbb jelezzék részvételi szándékukat a szervezők felé, ugyanis a regisztrációt augusztus 16-án, azaz csütörtökön éjfélkor lezárják. Amennyiben valakinek kérdései lennének, vagy esetleg valamilyen problémája adódott a jelentkezés kapcsán, hívja bizalommal a 0040.742.050.824-es telefonszámot.


„Ismételten hangsúlyozzuk, hogy csak oltási igazolvány, illetve negatív koronavírus-teszt felmutatásával lehet a rendezvényen részt venni, illetve a helyszínen elvégezhető gyorsteszt negatív eredményét felmutatva, mely fejenként 30 lejbe kerül, s a gimnázium hátsó bejáratánál lehet igényelni. Az osztályfőnöki órák szombat délelőtt lesznek a Szatmárnémeti Református Gimnázium épületében. Teremfoglalás végett Jékel Zsuzsa tanárnővel a +40.750.892.812-es telefonszámon kell kapcsolatba lépniük az osztálytalálkozós osztályoknak. Az osztályfőnöki órákra érkezőknek is kell a védettségi igazolvány felmutatása, vagy a helyszínen ők is elvégezhetik a gyorstesztet.


A Véndiáktalálkozó 17 órakor veszi kezdetét, a beléptetés 15.30 órakor kezdődik. Mindenki, aki jogosult a belépésre, egy karszalagot fog kapni, ami jelzi, hogy a Véndiáktalálkozó résztvevője. A becsengetést követően az osztálytalálkozós osztályok bevonulásával, a köszöntőbeszédek meghallgatásával, koszorúzással folytatódik az esemény. 18 órától caffe zene lesz, 19 órától a Láncos-templom gyülekezeti termében bemutatják a Kölcsey Ferenc Főgimnázium jubileumi évkönyvét, majd 20 órától nótaszó tölti be az udvart. Az est további részében 21 órától Véndiák-koncert lesz Vargáékkal, az utolsó dal pedig 23 órakor csendül fel. A beérkező kéréseknek eleget téve lehetőséget biztosítunk az előzetes asztalfoglalásra, augusztus 23—24—25-én 14 és 17 óra között a Szatmárnémeti Református Gimnázium előcsarnokában. Aki nem foglal előzetesen asztalt, megteheti majd a helyszínen a gimnázium hátsó bejáratánál” – tájékoztatnak a szervezők.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: